Ervaringen

Graag lezen wij, en nieuwe patiënten over uw ervaringen in onze praktijk. Als u een berichtje wilt achterlaten, dan stellen wij dit op prijs. Klik hier om uw ervaring te mailen:

Dit vinden anderen:

Eala Rju,

Zijnde een lange en gewichtige lummel met zittend werk achter meerdere computers op de ict afdeling van een ziekenhuis
knap ik enorm op van regelmatige behandelingen van Dr. Dietiker.
Mijn ouders reizen al vanaf 1983 naar hun grote tevredenheid naar Zeist voor behandelingen en koppige ik heb het spoor pas in 2011 gevolgd toen mijn rug en diverse andere onderdelen vervelend begonnen te doen. Na een gedwongen en zeer ongewenste koprol met de auto in 2013 heeft Dr. Dietiker de vervelende pijn in rug en nek die daardoor was ontstaan effectief teniet weten te doen met een aantal twee wekelijkse behandelingen. Tegenwoordig ga ik regelmatig langs voor een nodige update, want het zittende werk is “killing”. Dr. Dietiker zorgt er dan voor dat mijn wervels weer op de plaats terechtkomen waar ze horen. Voorwaar, een in Nederland zeer ondergewaardeerde behandelmethode, medische kunde en practie die mijn grote voorkeur verdient boven operaties en andere ongein door andere “geleerde doctoren” !
Mijn dank aan Dr. Dietiker en zijn team is en blijft groot.
En ik rijd de 330 kilometers voor een retour vanuit Fryslân met graagte en zonder te morren.

Hoogachtend,
ing. Sjouke de Vries

P. Hamers
Ontdek vandaag de vernieuwde site van Chiropractie Zeist en de mogelijkheid daarin mijn mening weer te geven. Ik ben bijna twintig jaar patiënt van de Heer Dietiker, hetgeen op zich al alles zegt over zijn chiropractische kunde!
Na “omzwervingen” bij fysio-, manueel en bewegingstherapeuten, zonder veel succes, heb ik in de chiropractie uiteindelijk de zorg gevonden, die voor mijn rug succesvol bleek.
De Heer Dietiker heeft, met grote regelmaat, mijn, soms ook zéér serieuze, rugproblemen, tot op de dag van vandaag, succesvol weten aan te pakken.
Daarvoor alleen maar alle lof en waardering voor mijn behandelaar, maar zeker ook voor de chiropractie in het algemeen, welke in de medische wereld veel te weinig erkenning en waardering krijgt.


Lukka
Na hele goede ervaringen bij behandelingen van mevrouw Goos bij eigen rugklachten ben ik nu ook met mijn baby langs geweest voor een behandeling. Zij draaide steeds met haar hoofd en nek naar achteren als zij wilde gaan slapen en viel zo steeds in een vreemde houding in slaap. Na 1 behandeling bij mevrouw Goos waar de focus lag op haar heupjes en die “rechtgezet”werden, heeft mijn baby nergens meer last van. Zij slaapt nu in een gewone comfortabele houding. Wat een groot effect en dat bij zo’n klein mensje (toen 3 maanden oud). U begrijpt dat nu niet alleen ik een groot fan ben van mevrouw Goos.. zij heeft er nu ook een hele kleine fan bij!


Saly
Ik ben weer heel goed behandeld en ik ben twee maal geweest en bijna van de klachten af,terwijl ik bij de manueletherapie er veel en veel langer over doet. Zoals de heer Dieteker al zei tegen mij “je had veel eerder moet komen” Dit zal ik voortaan doen Vriendelijke groet, Leo Saly


Angela Kok
Ik ben nu ongeveer een jaar onder behandeling bij Mevrouw Goos, I.v.m lage rugpijn. In het begin 2 x per week, nu nog 1 x per 6 weken. Mijn klachten zijn ontzettend verminderd en daar ben ik zeer dankbaar voor. In het verleden heel veel andere dingen geprobeerd, maar niets heeft zoveel positief effect gehad dan deze vakkundige behandelingen bij Mevrouw Goos. Zij is ook nog eens heel correct en vriendelijk . De receptiemedewerkers idem dito! Ik ben erg blij dat ik door de aanbeveling van een andere mevrouw hier terecht ben gekomen, en zal het dan ook verder aanbevelen. Angela


Hanny
Na langdurige nek-schouderklachten uiteindelijk terecht gekomen bij chiropractor Mw. Goos. Zij behandelt niet alleen de nek en schouder, maar kijkt naar de stand van je hele lichaam(rug, benen, hoofd etc.). De nek “kraakt” zij niet maar daar gebruikt zij een soort “apparaatje” voor, dat niet vervelend aanvoelt. Als prettige bijkomstigheid kan ik zeggen dat het medicijngebruik voor mijn migraine met twee-derde is verminderd! Ik heb alle vertrouwen in Mw. Goos; zij neemt de tijd voor je en denkt met je mee. De oefeningen voor thuis zijn eenvoudig en doeltreffend. Ik ben erg blij dat ik hier terecht ben gekomen!


Wim Lindner
Bij een behandeling van de chiropractor Mw. Goos wees zij mij erop dat ik eens contact met mijn huisarts diende te nemen omtrent een moedervlek welke een A-symmetrische vorm had. Binnen 6 weken lag ik in het AvL ziekenhuis te Amsterdam voor een operatie aan een sneldelend melanoom en verwijdering van de lymfe klieren in de rechter arm. Gelukkig voor mij is alles goed afgelopen, dankzij de chiropractor Mw. Goos. Hiermede wil ik maar zeggen dat de huidige chiropractor niet alleen maar ”kraken” maar oog hebben voor de algehele toestand van de client. Mw. Goos, CHAPEAU!!!!! Een tevreden client die graag terug komt.


Antje Wiegmink
Hallo even een hartelijke groet uit Kuinre, jarenlang ben ik behandeld door de heer Dieteker en met succes. Omreden dat wij 125 km moesten rijden heb ik hier gelukkig een goede plaatsvervanger gevonden . Maar wat mij altijd nog spijt: ik heb hem nooit bedankt en ook niet gedaggezegd. Hierbij wil ik dat dus nog even doen: Hartelijk bedankt voor de vele jaren dat U mij fantastisch hebt geholpen. Groeten Antje Wiegmink uit Kuinre.


Jan
Fijn dat u mijn nek en schouderklachten zo goed heeft behandeld. Gelukkig bleek het geen nekhernia te zijn.


H.Florie
Wij, de familie Florie, komen al + 30 jaar bij de chiropractie in Zeist en met ons vele uit Nederland. Wij zouden het niet weten waar we heen moeten gaan als de chiropractie zal sluiten. Wij hebben niets dan positieve berichten over de chiropractie Zeist.Hoogachtend H.Florie


Een meisje dat last had van haar evenwicht.
Onze dochter kon pas met 1 jaar kruipen, was bijna 2 jaar voordat ze liep en kon pas heel laat fietsen omdat ze haar evenwicht niet goed kon bewaren. Soms struikelde ze over haar eigen voeten. Na verschillende behandelingen bij mevr. Goos, heeft ze nu een veel beter evenwicht. Mevr. Goos leerde haar verschillende oefeningen en op haar advies zit ze op school nog steeds op een bal i.p.v. een stoel. Ook is haar schrijven een stuk verbeterd. In het begin was het heel slordig met veel hanenpoten, maar nu heeft ze een mooi leesbaar handschrift.


Een meisje dat graag naar mevrouw Goos toegaat.
Ons dochtertje is geboren met het Kiss-syndroom, waar we pas achter kwamen toen ze bijna 1 jaar was. Na verschillende behandelingen bij een manueel therapeut, waar ze wel van opknapte maar niet genoeg naar onze zin, kwamen we bij mevr.. Goos. In het begin behandelde zij onze dochter iedere week, later elke twee weken, drie weken en zo een steeds langere tijd tussen de behandelingen.
Ze had ook altijd last van haar darmen; een diarree-achtige ontlasting. De eerstvolgende keer na een behandeling dat zij naar het toilet ging, was haar ontlasting weer normaal, terwijl het de dagen ervoor waterdun was. Op dit moment gaat zij nog 1 keer in de drie/vier maanden voor controle. Vlak voor een behandeling kan ze soms heel wit zien, haar ogen staan wat dof en ze moet overal om huilen. Als ze een behandeling gehad heeft, sprankelen haar ogen en voelt ze zich weer topfit!


Een dankbare familie.
Wij komen al jaren met het hele gezin bij de chiropractor. Ook onze kinderen gaan regelmatig mee. De orthopeed wilde bij onze oudste zoon een groeischijf vastzetten omdat hij beenlengteverschil had. Nadat mevrouw Goos en dhr. Dietiker de foto’s bekeken hadden kwamen ze tot de conclusie dat zijn bekken scheef stond. Na verschillende behandelingen gaat het heel goed en is het beenlengteverschil er nagenoeg niet meer. Hij gaat nu nog twee keer per jaar voor controle en als er tussendoor iets is, zoals een blessure door het sporten, hoeven we maar even te bellen en je kunt altijd terecht!


Jan
Ik weet zeker dat ik door de fijne behandelingen in deze praktijk tegen mijn nekklachten een nekhernia heb voorkomen. Dank!


Adri Veltman
Na 2 hernia operaties en diverse jaren voor rug en pijn behandeling te hebben gelopen bij een manueel therapeut,terecht gekomen via vrienden bij Chiropractie Zeist.
Hier word ik nu door mevrouw Goos behandeld, en stukje bij beetje wordt het met mijn rug steeds beter en ook de pijn is vele malen minder geworden.
Ik kan steeds meer,al moet ik wel opletten wat ik doe, en ook op mijn zithouding moet ik letten, maar de behandeling werpt wel zijn vruchten af.
Van het 2 keer in de week die ik in het begin bij haar kwam kom ik nu nog maar 1 keer in de 3 maanden bij haar voor een controle en het weer in de juiste positie plaatsen van de rugwervels


Jacqueline Hamer
Ik heb een administratieve baan, en zit ( dus) veel achter een computer, aan een bureau. Mijn werkhouding veroorzaakt soms nek-en rugklachten. Als ik voel dat nek of rug wat vast gaat zitten, maak ik een afspraak bij Mevrouw Goos. De behandeling die zij dan geeft, maakt dat mijn nek weer minder gespannen, en mijn rug weer soepel voelt. De tips die zij geeft, wat betreft oefeningen voor thuis en adviezen wat betreft mijn houding, probeer ik ter harte te nemen.Op die manier ben ik vaak weer weken klachtenvrij.


S.G.W.v.d.Pol
Sinds 1980 bezoeken wij deze praktijk in Zeist en dat met veel succes. Na jarenlange migraine aanvallen van mijn vrouw, is zij daar geheel van hersteld. Ik zelf kreeg last van een dreigende hernia. Ook ik ben hier geheel van afgeholpen. per jaar laten wij alles controleren en dit bevalt uitstekend. Klachten, bel even naar Zeist en u kunt zeer snel terecht.


M. Luigjes
Na een kop-staart botsing heeft de heer Dietiker, nadat ik lange tijd klachten, zoals hoofdpijn en nekpijn, heb gehad, mij goed van mijn klachten af geholpen. Ik kom een paar keer per jaar voor een onderhoudsbehandeling om zo goed te blijven functioneren.