Ons team

Chiropractor F.J. Dietiker:

Chiropractor F.J. Dietiker is één van de pioniers binnen de chiropractie in Nederland. Oud voorzitter Nederlandse Chiropractoren Associatie (N.C.A.) en 10 jaar namens Nederland afgevaardigde binnen de European Chiropractic Union, tevens vaste vertegenwoordiger binnen de patiëntenvereniging.
Vanaf 1990 tot 2016 lid van de klachten- en geschillencommissie.
De heer Dietiker heeft de opleiding tot chiropractor gevolgd in de Verenigde Staten en is eigenaar van de praktijk.

Chiropractor A. Nath:

Chiropractor Mevr. Nath studeerde in 2012 af als chiropractor aan de universiteit van Glamorgan in Wales. Sindsdien heeft zij met veel plezier verschillende ervaringen opgedaan in praktijken in Nederland en maakt sinds 1 oktober, 2018 deel uit van het team bij Chiropractie Zeist.

Door haar interesse in mens én dier, studeerde zij in 2014 af als Veterinair chiropractor aan de International Academy of Veterinary Chiropractic (IAVC). Mevr. Nath houdt van haar beroep en kijkt er naar uit haar patiënten te mogen verwelkomen en de best mogelijke chiropractische zorg aan hen te verlenen.

Officemanager C. Peters:

Coby Peters is sinds 1 mei 2015 werkzaam bij ons. Zij voert samen met een collega alle administratieve werkzaamheden uit. Coby heeft een ruime ervaring als manager in de detailhandel als wel in de administratie. Deze kennis komt ook goed van pas in haar huidige functie.

Secretaresse: Gerda van Ditmarsch

Met de nodige werkervaring (35 jaar) ben ik een duizendpoot in administratieve en secretariële functies en met ingang van juli 2018 ben ik werkzaam bij Chiropractie Zeist.
Wat ik bij mijn vorige werkgevers al in de praktijk heb gebracht komt mij nu goed van pas.
Ik vind het zeker een leuke en afwisselende baan, vooral het contact met patiënten, zowel aan de balie als per telefoon.

 

Samenwerkingsverband met:

Tevens bestaat er een samenwerkings-verband met collega D.E. de Koekkoek in Laren (N-H) , telefoonnummer: 035-5387753